|
|
 |
Kazimierz Dolny - forum dyskusyjne - Forum dyskusyjne Kazimierza Dolnego |
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
golibroda Gość
|
Wysłany: Sob Maj 13, 2006 3:10 am Temat postu: |
|
|
No to wkleimy ją w księgę! |
|
Powrót do góry |
|
ała Kanclerz Koronny

|
Wysłany: Sob Maj 13, 2006 9:24 am Temat postu: re: |
|
|
Dobry pomysł! |
|
Powrót do góry |
|
Tadek Kanclerz Koronny

|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 12:31 pm Temat postu: |
|
|
Wczoraj wieczorem wziąłem zdjęcie, tubkę kleju (mam nadzieję, że trzyma) i poszedłem do Fryzjera. Zdjęcie wkleiłem, ale mi pisanie jakoś nie szło. Zamówiłem więc odrobinkę natchnienia w płynie i wtedy już jakoś poszło. Pusto było i deszczowo- nie to, co w sobotnie wieczory. Zajrzę jeszcze nie raz- na pierogi, koncert i oczywiście odrobinkę natchnienia w płynie. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
Ifa baron dyskusji

|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 7:20 pm Temat postu: |
|
|
No, nareszcie pomysłodawca księgi się do niej wpisał!!!! Brawo!
A koncert może w najbliższą sobotę? W towarzystwie części TWA? |
|
Powrót do góry |
|
Aneri super gaduła
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 9:05 pm Temat postu: |
|
|
Kochani, mam takiego pomysła.
Chyba skieruję go do Ify.Fotone ma mało czasu a inni mieszkają zbyt daleko by tmu "zadaniu" podołać.
Możnaby stworzyć zdjęciową galerię wpisów ze słynnej księgi, czekającej u FRYZJERA.Dzięki temu i my, moglibyśmy "rozkoszować się" tą historią.Możliwość czytania słow pisanych dłonią to nie to samo co komputerowe literki.Co Wy na to?????????? |
|
Powrót do góry |
|
Ifa baron dyskusji

|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 10:24 am Temat postu: |
|
|
Aneri, jeśli tylko inni forumowicze (zwłaszcza Ci, którzy wpisali się do księgi ) nie będą mieli nic przeciwko temu chętnie uwiecznię te wpisy i wkleję do galerii:)
No i czekamy na Twój wpis!!! Mam nadzieję, że szybko uda Ci się przyjechać i to nadrobić. Szkoda, że nie będzie Cię w ten weekend:( |
|
Powrót do góry |
|
Aneri super gaduła
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 11:35 pm Temat postu: |
|
|
Ifa też żałuje.Mam nadzieję,że kiedyś to nadrobię.Pozdrawiam.  |
|
Powrót do góry |
|
Tadek Kanclerz Koronny

|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 11:35 am Temat postu: |
|
|
A wczoraj/dzisiaj odbyło sięU Radka a zakończyło u Fryzjera pierwsze spotkanie TWA w składzie: fotone + 1; Ifa; BD; Tadek. Nika i Beata T nie dotarli. Prawdopodobnie kontynuacja dzisiaj na koncercie w Knajpie i może jakieś foto w niedzielę. |
|
Powrót do góry |
|
Aneri super gaduła
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 7:41 pm Temat postu: |
|
|
Myślę,że uchylicie rąbka tajemnicy z Waszego spotkania???????????  |
|
Powrót do góry |
|
Tadek Kanclerz Koronny

|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Pewnie, bo to nie żadna tajemnica.
Spotkaliśmy się w różnym gronie i składzie, kilkakrotnie. Za pierwszym razem miałem pewne kłopoty z rozpoznaniem pozostałych uczestników, ale udało się. Posiedzieliśmy, porozmawialiśmy, zrobiliśmy troche zdjęć, byliśmy na dwóch koncertach (na pierwszym raczej osobno), na licytacji w SARP-ie... Wypiliśmy trochę piwa, kilka "nurków" (fotone polecił). Najciekawsze, jak zawsze były rozmowy na różne tematy- kazimierskie i te bardziej odległe.
Ifa nie zdążyła sfotografować księgi, a mi, ostatniego dnia, było jakoś niezręcznie. Ja osobiście wyrażam oficjalną zgodę na pokazanie moich i Beaty wpisów w galerii, ale myślę, że taką zgodę powinien wyrazić każdy, kto się wpisał. Ifa wybiera się niedługo, to chyba możemy na Nią liczyć.
W każdym razie- było świetnie i za krótko, stanowczo za krótko.
I muszę jeszcze dodać, że sobotni koncert Global shtetl band w knajpie był rewelacyjny. Oby płyta była jeszcze lepsza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|